تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

شهرداری تهران:پلیس با خودرو‌های پلاک مخدوش مقابله کند

شهرداری تهران:پلیس با خودرو‌های پلاک مخدوش مقابله کند معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بر ساماندهی موتورسیکلت‌ها و مقابله با خودرو‌های دارای پلاک مخدوش تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 06
کد خبر: ۱۶۷۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر بهرامى معاون شهردار تهران اظهار کرد: باید بدون تعارف بگوییم که اگر در کف خیابان، مشکلی در حوزه حمل و نقل و ترافیک باشد، مسئول آن همه ما هستیم که امروز اینجا جمع شده‌ایم و نباید دنبال تقسیم تقصیر و معرفی مقصر باشیم و مسئولیت‌ها را روی دوش همدیگر بیندازیم چرا که سهم ما از تقصیر‌ها و قصور‌ها هر اندازه هم که باشد، باز در مقابل شهروندان مسئول هستیم و مردم از ما انتظار خدمت دارند.

بهرامی گفت: اگر در سال‌های اخیر، چند میلیون دستگاه موتورسیکلت، بدون ضابطه به این شهر اضافه شده‌اند، پلاک‌های مخدوش روز به روز افزایش می‌یابند و سایر بی‌نظمی‌ها و ناهنجاری‌های ترافیکی هر روز در شهر زیادتر می‌شوند، مسئولیت آن بر عهده شهرداری تهران و پلیس راهور است و رفع این نابسامانی‌ها جز با همراهی و همدلی این دو نهاد خدمت‌گزار، امکان‌پذیر نیست.

معاون شهردار تهران تأکید کرد: در مدیریت ترافیک، امر به معروف باید از طریق پلیس راهور و با اِعمال قانون انجام شود و نهی از منکر از طریق شهرداری و با مهندسی و ایمن‌سازی ترافیک صورت گیرد.

بهرامی افزود: پوشاندن و مخدوش کردن پلاک خودرو‌ها از سوی برخی شهروندان برای فرار از نظارت دوربین‌ها و عدم پرداخت عوارض طرح ترافیک، یکی از معضلات حوزه ترافیک در سال‌های اخیر است که آمار آن هر سال رو به افزایش است و مقابله جدی پلیس با پدیده پوشاندن و مخدوش کردن پلاک ضرورت دارد، ضمن اینکه ما هم در معاونت حمل و نقل و ترافیک باید علاوه بر نصب دوربین‌های جدید، نسبت به تعمیر و بازسازی دوربین‌های موجود نیز اقدام کنیم تا این نوع تخلفات را کاهش دهیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک تهران اعلام کرد: یکی دیگر از معضلات اصلی تهران در حوزه ترافیک که ایمنی، سلامتی و آسودگی شهروندان را به مخاطره انداخته است، تردد بی‌رویه و نابسامان موتورسیکلت‌ها در سطح شهر به ویژه در مناطق مرکزی است و هر روز شاهد هجوم گسترده موتورسیکلت‌ها به پیاده‌رو‌ها هستیم و بی‌نظمی و ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز از سوی راکبان موتورسیکلت‌ها، فضای شهر را دچار ناامنی و آشفتگی کرده و نقش فراوانی نیز در آلایندگی هوا دارد.

بهرامی خاطرنشان کرد: لازم است، ستاد ساماندهی موتورسیکلت‌ها با حضور پلیس راهور و مدیران شهری با برگزاری جلسات مستمر و منظم، نسبت به بررسی راهکار‌های اجرایی برای مهار این معضل اقدام کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار